• LOGO AND BRANDING


    Web Design Creative Agency, creeaza design logo profesional , conceptie grafica sigla , design logo vectorial, realizeaza identitate firma, brand firma. Pentru a crea o imagine de succes companiei dumneavoastra trebuie sa incepeti prin achizitia unui logo profesional. Fie ca doriti un logo simplu care sa reprezinte numele companiei fie ca doriti un logo complex agentia noastra va sta la dispozitie cu variante grafice nelimitate pentru alegerea solutiei potrivite. Majoritatea firmelor prezinta maxim 3-5 variante design pentru logo insa noi va oferim solutia ideala pentru obtinerea unui logo de calitate superioara.
    Logo-ul reprezinta pentru o firma "prima impresie" , este identitatea vizuala care va aparea atat pe documentele firmei (carti de vizita, foi cu antet, cataloage de prezentare etc) cat si pe stampila si pe materiale promotionale destinate oricarei campanii publicitare. Din acest motiv logo-ul trebuie sa reprezinte atat prin culori cat si prin mesajul transmis ideile si directiile de dezvoltare ale companiei.
    Alegerea culorilor pentru un logo profesional este primul pas in realizarea identitatii firmei. In cazul in care clientul doreste anumite culori , variantele grafice prezentate vor utiliza nuantele respective. In cazul in care clientul nu a stabilit inca pentru firma sa culorile, designeri nostri vor efectua diferite variante grafice de logo in combinatii de culori diverse.

    Fiecare sigla va fi discutata impreuna cu clientul pentru a vedea daca s-a ajuns la o decizie finala sau pentru a stabili directia pe care trebuie sa o urmam in continuare.Pentru a beneficia de o sigla de calitate puteti apela cu incredere la serviciile noastre de design grafic.