• CREARE SITE

    Pentru a beneficia de un site web de calitate superioara acesta trebuie sa fie unic din punct de vedere al design-ului, intuitiv si usor de utilizat, cu o grafica prietenoasa si o functionalitate complexa. Cu cat un site este mai complicat de accesat si navigat, cu atat vizitatorii il parasesc mai rapid, fara a mai reveni. Principalul beneficiu al unui site accesibil este cresterea utilitatii acestuia si sporirea vanzarilor si a numarului de vizitatori. Un site accesibil pentru utilizatori este in mod automat un site accesibil si pentru motoarele de cautare. Drept urmare site-ul va obtine un page rank cat mai bun. Toate proiectele web realizate de catre Web Design Creative Agency respecta principiile de optimizare SEO onpage.
    In momentul in care va adresati unei firme de web design trebuie sa stiti ce fel de site web se potriveste cel mai bine business-ului dumneavoastra. Pentru a lua aceasta decizie, va punem la dispozitie un sistem de consultanta gratuita in vederea obtinerii unui raport bun calitate pret.

    Deasemenea programatorii nostri vor veni cu noi idei si solutii care sa imbunatateasca functionalitatea paginii web. Serviciile de web design profesional oferite de noi, includ:

    • creare site web de prezentare (web design site unic personalizat, pagini dinamice de prezentare cu posibilitate de administrare, formular de contact, localizare dinamica pe harta, noutati, galerie foto, optimizare seo, statistici detaliate de trafic)

    • creare site business (website design unic personalizat, pagini dinamice de prezentare cu posibilitate de administrare online, formular de contact si localizare dinamica pe harta, noutati, galerie multimedia si oferte speciale cu posibilitate de administrare, functionalitati php complexe in conformitate cu cerintele clientului,optimizare seo, statistici detaliate de trafic)
    • creare magazin online ( web design profesional, pagini dinamice de prezentare cu posibilitate de administrare online, formular de contact si localizare dinamica pe harta, noutati, galerie multimedia si oferte speciale cu posibilitate de administrare, modul de administrare pentru adaugarea categoriilor si a produselor, implementare cos de cumparaturi cu plata online,rapoarte clienti/facturi, gestiune stocuri, creare cont utilizator, emiteri de facturi proforme,optimizare seo, statistici detaliate de trafic)