• OPTIMIZARE SEO

    Optimizare site


    Optimizarea SEO a paginilor web va garanteaza o pozitionare superioara in motoarele de cautare si va asigura o crestere certa a vizitatorilor pe site si implicit a ciferei de afaceri. Sa beneficiati de un site nu este suficient. Acesta trebuie sa fie optimizat SEO pentru a va promova afacerea intr-un mod cat mai eficient, fara alte costuri suplimentare. Site-urile create de Web Design Creative Agency sunt profesionale , de calitate superioara si sunt optimizate SEO ONPAGE .

    Optimizare SEO ONPAGE

    Web Design Creative Agency ofera gratuit servicii de optimizare seo onpage pentru clientii sai. Optimizarea site-ului se realizeaza asupra codului sursa inca din momentul proiectarii acestuia. Firma noastra va pune la dispozitie o analiza a cuvintelor cheie cu statistici despre numarul de cautari si rezultate pentru fiecare cuvant cheie.

    Dupa selectarea corecta a cuvintelor cheie pe care doriti sa le promovati vom realiza toate etapele necesare optimizarii seo a paginii dumneavoastra web.
    Optimizare pagini web

    Prin optimizare site se intelege:

    Optimizare SEO onpage
    Acest tip de optimizare se refera la o serie de operatiuni asupra codului sursa, a graficii si a structurii site-ului dumneavoastra si este realizat GRATUIUT de catre agentia noastra.

    Optimizare SEO offpage
    Actiuni realizate in afara site-ului de catre beneficiar sau de catre o firma specializata. Printre actiunile cele mai importante amintim : inscrierea in directoarele web, atragerea unui numar de link-uri calitative catre site-ul dumneavoastra,alegerea corespunzatoare a numelui domeniului, vechimea site-ului etc. Web Design Creative Agency va sta la dispozitie pentru consultanta gratuita in vederea imbunatatirii page-rank-ului paginii dumneavoastra.