• PROMOVARE SITE



    Promovare site:

    Firmele care doresc o crestere rapida a business-ului lor vor incepe prin crearea si promovarea unui site. Pentru a promova un website trebuie sa luati in considerare metodele prin care potentialii clienti ajung pe site-ul dumneavoastra:

    1. tastand direct adresa site-ului: in aceasta categorie se incadreaza persoanele care au avut deja un contact cu firma dumneavoastra si au obtinut link-ul catre site-ul pe care doriti sa il promovati din carti de vizita ,fluturasi, afise, cataloage, mape, agenti de vanzari etc.

    In aceasta privinta va putem ajuta cu promovare site prin crearea unui nou brand pentru firma dumneavoastra, prin design logo, design si tipar carti de vizita, fluturasi, afise, calendare, mape si agende personalizate etc. Este esential sa beneficiati de o identitate vizuala profesionala pentu firma dumneavoastra inainte de a incepe un procedeu complex de promovare.
    2 printr-un link direct : Link-ul catre site-ul dumneavoastra poate veni de pe alt site partener, din cadrul directoarelor web, dintr-un email de newsletter trimis de catre firma dumneavoastra.

    Promovare site prin link direct:

    Noi te putem ajuta in promovarea website-ului companiei tale prin crearea unui modul de newsletter personalizat prin care puteti transmite noutati,oferte speciale, promotii si noi produse direct pe email-ul viitorilor parteneri.
    Deasemenea iti putem facilita inscrierea in motoarele de cautare si in cadrul directoarelor web cu un page-rank ridicat. Web Design Creative Agency iti ofera consultanta gratuita pentru obtinerea unor link-uri calitative de pe site-urile partenere(parteneri din acelasi domeniu de activitate).


    3. in urma cautarii pe internet : Majoritatea vizitatorilor intra pe site-ul dumneavoastra in urma cautarii unor cuvinte cheie in cadrul motoarelor de cautare.

    Promovare website prin optimizare seo:

    Pentru ca acesta metoda de promovare website sa fie eficienta trebuie sa beneficiati de un site optimizat SEO. Realizam in mod GRATUIT optimizarea SEO onpage pentru clientii care contracteaza realizarea unei pagini web noi si oferim consultanta gratuita in vederea realizarii optimizarii seo off-page. Web Design Creative Agency asigura o pozitionare superioara in motoarele de cautare.

    Promovare website prin link-uri sponsorizate Google:
     

    Specialistii nostri in web design vor implementa sistemul de link-uri sponsorizate pentru website-ul dumneavoastra impreuna cu statisticile detaliate de trafic pentru urmarirea vizitatorilor.
  • 0 comentarii:

    Trimiteți un comentariu